tiistai 1. heinäkuuta 2014

Suklaa, suklaampi, suklain?

Rocky Road

Niin ne edellisen postauksen salaiset herkut? Väänsin kaikkea suklaista nannaa rakkaan ystäväni polttareihin. Taisi siinä mennä muutama levy omaan suuhunkin uunin sijasta...

Polttarit onnistuivat todella hyvin, teen niistä postauksen -öö- joskus. Muitakin hyviä uutisia ja suuria muutoksia on tulossa. Mutta nyt tällä kertaa keskitytään niihin herkkuihin, jookos? :)


Tarkoitus oli tehdä brownieseja, riisisuklaita ja sellasta superhyvää ihmeellistä suklaahommelia, joille muut polttarivieraat osasivat kertoa nimenkin: rocky road (Eli basically suklaata sulatetaan ja siihen sekoitetaan mitä ikinä mieli tekee. Todella hyvää.) No, lopulta rakas äippäni joutui tekemään riisisuklaat, koska mun aikatauluni (kas kummaa) petti "hieman". Mitä tekisinkään ilman äitiä??



brownies resepti

ja ne aineet. helppoa kuin mikä!
riisisuklaat ja browniesit valmiina :)

Koska kyse oli polttareista, käytin ovelasti piparkakkumuottia ja tein hieman erilaisia brownieseja tällä kertaa :)

Tigerista löytyi halvalla vuokia riisisuklaanannaan :) Söpöjä, eks vaan?!
 Riisisuklaan ohje:

125g kookosrasvaa
4rkl kaakaojauhetta
2dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
8dl riisimuroja

Sulata rasva, heitä sekaan kaikki muut aineet (riisimurot tietty viimeisinä), lusikoi vuokiin, anna jäähtyä. Ei vaikeeta? Tässä siis liiiiiiian helppo ohje kaikkiin mahdollisiin juhliin. :)



Niittykukat leivontakoristeina :)

Rocky Roadsiin ei tarvitse antaa mitään ohjetta, koska kuka vain osaa sulattaa suklaata ja kaataa lempiherkkujaan sekaan. Vaikka kuivattuja mustatorvisieniä (jos oikeen haluaa heittäytyä villiksi), en tosin ymmärrä miksi kukaan haluaisi. Itse käytin vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä.


Meillä ei tarvitse voi kokata yksin..

Ressi-vaari piti mulle herkeämättä seuraa keittiössä. Miten jotain niin karvaista ärsyttävää ällöttävää ulisevaa riehujaa voi rakastaa niin paljon?! Noi nappisilmät on jo lähes 10 vuotta sulattanu mun sydäntä..Rakastan <3


Ja hei, vaikka tässä säässä mikään ei meinaa kasvaa, niin suippopaprikoita on tulossa! Jes! 

...Ja romanttinen suklaaleipominen ruusuineen ja rakkaine rakkeineen tarvitsee vielä musiikkia - nyt soi Passengerin Heart's on Fire. Tsekatkaa hei jos ette oo passengeriin perehtyneet. Tai Ben Howardiin. Ihanaa.

Pus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti