lauantai 26. heinäkuuta 2014

Omnia vincit amor

Kesän 2014 ehdoton kohokohta tiivistettynä
tai
häät kaason silmin

<3


Aamu klo 10 - morsian kampaajalle
samalla meikkailua
ja kikattelua



Sieltä kauppohin viime hetken ostoksille, ja vauhdilla morsiamen kotiin. Lounastusta ja sitten se odotetuin..
 ..eli häämekon pukeminen ja lähtö kohti kirkkoa.

Vihkiminen: kaasoilla ja bestmaneilla (ja vähän hääparillakin?) ramppikuumetta, mutta kaikki sujuu hyvin. Kukaan ei pyörry tai muuten vain kaadu, valoisat hymyt sinkoilevat poikki kirkon käytävän - joka on toiseksi pisin koko armaassa isänmaassa.

                                                       Ja juhlat saivat alkaa :)

                (Joistain hyvin oleellisista asioista - kuten hääkakusta - ei valitettavasti ole kuvia, koska kiire :D)


Pöytäkoristeita


Hääkarkit :)

Kaasojen ja bestmanien vastuulla oli juonto ja samalla ohjelman yleinen sujuvuus. Ohjelma oli minusta suunniteltu hyvin, juuri sopivasti ääneen pääsivät hääparin perhe ja ystvät. Oli neuvoja ja ohjeita, sekä leikkejä + naurua. Kaasot luovuttivat hääparille todistuksen morsiamen vaimotaidoista ;) Niitä testattiin kesäkuussa järjestetyissä polttareissa. Morsian selvitti kaikki testit erinomaisin arvosanoin.



Viimeisenä ohjelmassa oli kimpun ja sukkanauhan viskelyt. 

Mekon alta vaan tahtoi löytyä muutakin kuin se sukkanauha (tennari, mammakalsarit ja pannu - näin muutamia mainitakseni) ;)



Naimisiin tahtoisi jokunen muukin.

Sitten oli aika tuoreen aviomiehen kiittää vieraita ja saattaa kuvankaunis vaimonsa autoon. Yhteinen matka hääparina sain alkaa.


Kaasokamuni hoitaa velvollisuuksiaan ja suoristaa mekon ennen autolle siirtymistä :)

Onnelista sukua.



Auton hävittyä näkyvistä me taustajoukot palasimme juhlasaliin istumaan väsyneinä, onnellisina ja jotenkin haikeina. Oli todella erikoinen fiilis, en ole koskaan kokenut vastaavaa. Äärimmäistä onnea ja omistuista tyhjyyttä. Matka tähän päivään oli ollut pitkä: palavereita, facebook-ryhmiä ja joukkokeskusteluja. Salaisuuksia, kuiskuttelua, äänekästä hassuttelua. Nyt se kaikki oli yhtäkkiä ohi.

Onneksi uusia juhlia on edessä vielä paljon. Innokkaina ilmoitimmekin hääparille odottavamme kutsua heidän uuden asuntonsa tupareihin ;)

Tiimi

Ps. Rakas kaasokaksoseni piti häissä niin kauniin puheen, että olisi häpeä jättää se erikseen mainitsematta. Hän myös kirjoittaa blogia, jonne pääset tästä.

                                                    Jäljelle jää enää yksi kysymys:

                                  Kenen kanssa nyt pukeudun samanlaisiin vaatteisiin?

Pus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti