lauantai 10. toukokuuta 2014

Jänis istui maassa

Uskalsin muutama päivä sitten viedä herra Willoughbyn Ressin aitaukseen juoksemaan ja nauttimaan auringosta. Kokeilin sitä jo huhtikuussa, hieman heikoin tuloksin.. Nyt tuntui kuitenkin hyvältä ajalta yrittää uudestaan, koska Will on (mielestäni) oppinut luottamaan muhun ja nauttimaan mun seurasta.  Sitäpaitsi, tarviihan tuollainen nuorimies tilaa oikoa jättimäisiä jalkojaan :) 


Willoughby on muuten kasvanut ja kehittynyt ihan huikeasti! Tullessaan se oli niiiiin kömpelö, että ei päässyt kiipeämään pienen kantokopan päällle. Nyt se kiipeilee kuin mikäkin apina, kokeilee ihan mahdottomiakin juttuja, juoksentelee ja remontoi minkä kerkiää. Plus se on hiljattain alkanut leuallaan merkkailemaan ympäristöään - mun pojasta tulee miäs! 

Huijasin ja puolittain pakotin pupuseni kantokoppaan (valjaita en oo uskaltanu pääsiäisen jälkeen kokeilla) ja kuskasin herran hurjat ja tuskallliset 20 metriä tarhaan. Se kalisutti kaltereita kuin mikäkin paatunut rangaistusvanki. Aitauksessa se ensin ihmetteli/kauhisteli muuttunutta ympäristöään, mutta pian se jo pukitteli iloissaan ympäri maita ja mantuja :) 

Tässä siis kuvakooste Willoughbyn kesäpäivästä (siitä on kauhian vaikea saada tarkkoja kuvia - ilmeisesti sen värin vuoksi?!?) ja todiste siitä, että se on kuin onkin yhä elossa 

Tästä se lähtee :)

Hurja peto vaanii saalistaan

Tiikeri?!


<3

Löydä salainen agentti (1kpl) kuvasta

...Ja miten ne eläimet aina löytää noin kymmenessä minuutissa aitauksien akilleenkantapäät? Mur.

Hmm...näyttää ihan..hmmm

Joo kyllä tosta pienellä repimisellä pääsis ulos!

Ai mä vai? Istun vaan. En tee mitään muuta. En. 


Jänis pisti päänsä pensaaseen





Ultimaattinen taustaansulautuja liikenteessä

Entä haluaako joku koosteen Ressin kuulumisista? Se vanhus on jäänyt vähän uuden tulokkaan varjoon. No, sillä menee päivät syödessä, nukkuessa ja seurustellessa. Joo, sillä on tyttöystävä nimeltä Birgit.

Ressi varastaa nykyään heinäseipäitä ja murentaa niitä matolle... Ei hyvä

Birgit <3 

Eläintarhan kuulumiset selvitetty, pupu on elossa, koira onnellinen!

Pus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti